ERBJUDANDE

PROMOVERE PEDAGOGIK

ARBETA MED DELAKTIGHET I GRUNDSÄRSKOLAN, GYMNASIESÄRSKOLAN OCH PÅ GRUPPBOENDEN!

 

 

Vill du få eleverna/de boende engagerade, trygga och motiverade och samtidigt förbättra relationerna? Vill du främja elevernas/de boendes kunskapsinhämtning? Då har du mycket att vinna på att fortbilda personalen i att arbeta med delaktighet!

 

Att känna sig delaktig är en rättighet för alla människor. Men personer med funktionsnedsättning eller särskilda behov möter ofta hinder för delaktighet. Att uppleva delaktighet är inte samma sak som att få vara med och bestämma. Att vara delaktig innebär så mycket mer och är avgörande för framgång i skola och samhälle och för att må bra.

 

Promovere Pedagogik erbjuder nu fortbildning och stöd med fokus på delaktighet, speciellt riktad till personal inom grundsärskolan, gymnasiesärskolan och gruppboenden.

 

FÖRSLAG PÅ UPPLÄGG

 

Nedan finns förslag på upplägg för att arbeta med delaktighet. Naturligtvis skräddarsyr jag gärna efter era önskemål och behov. Hör av er för prisförslag eller för att diskutera upplägg, behov eller frågor!

 

Lilla paketet: Föreläsning (2h)

Under föreläsningen får ni inspireras och ta del av olika aspekter av delaktighet och användbara verktyg för arbete kring delaktighet.

 

Mellanpaketet: Föreläsning och workshop (4h)

Föreläsning varvas med workshop med den egna verksamheten i fokus.

 

Stora paketet: Föreläsningar och workshop vid tre tillfällen (3 X 3h)

Detta är ett utvecklingspaket där verksamheten får stöd i att arbeta aktivt med att förbättra arbetet med delaktighet utifrån den egna verksamhetens förutsättningar. Mellan tillfällena arbetar verksamheten med uppgifter som introduceras och följs upp.

 

$ 00.00

$ 00.00

$ 00.00

 
 
 
 

FÖLJ MIG:

 

Blogg: blogg.promovere.se

 

Copyright @ All Rights Reserved